Vprašanja in odgovori

Kako in kdaj plačam igro?
Ob rezervaciji termina v delovnih dneh je potrebno plačilo po predračunu, ki vam ga pošljemo ob rezervaciji termina. Termin je potrjen, ko prejmemo vaše plačilo (oziroma potrdilo o plačilu). V kolikor termin rezervirate ob nedelovnih dneh, plačate na lokaciji. Vendar priporočamo, da si termin rezervirate pravočasno.
Kaj če nas želi priti več kot 5?
Več ko vas je, večja je gneča v sobi … priporočeno je od 2 do 5 udeležencev, vendar pa, če boste s seboj pripeljati tudi šestega prijatelja ali družinskega člana, bodite brez skrbi. Tudi njega bomo – skupaj z vami – zaprli v sobo. Bo pa zato igra nekoliko zahtevnejša za koordinacijo, zato bo tudi cena malce višja.
Ali lahko igro podarim?
Seveda! Postopek nakupa darilnega bona je enak kot opravljanje rezervacije, razlika je le v tem, da prejmete po elektronski pošti po plačilu izdelan bon, ki ima navedeno kodo rezervacije s katero obdarovanci lahko vstopijo v igro.
Komu je igra namenjena?
Igra je namenjena vsakomur, parom, družinam, sodelavcem, prijateljem … priporočena je starost od 8 let naprej, vendar pozor – otroci mlajši od 15 let morajo priti v spremstvu odrasle osebe, ki odgovarja zanje.
Ali lahko igro priporočim prijateljem iz tujine?
Seveda! Naš vodja iger bo z veseljem v angleškem jeziku vodil igralce skozi vse izzive. Prav tako so v sobi, kjer je potrebno, dvojezični napisi – v slovenskem in angleškem jeziku.
Kaj če želim predčasno zapustit igro?
Skozi budno oko kamere vas spremljamo ves čas igre. V kolikor se počutite ogrožene to poveste na glas in igro v trenutku ustavimo in odpremo vrata. V tem primeru se igra za vašo ekipo seveda konča.
Kakšna pa je cena?
Cen ene igre je 50,00 (petdeset) evrov za dve osebi, 60,00 (šestdeset) evrov za 3 do 5 oseb, 70 (sedemdeset) evrov za 6 oseb. Zato ob rezervaciji nujno navedite koliko vas bo igralo.