Izberi igro

VRNITEV NIKOLA TESLE


Nikola Tesla se vrača! Kolesje časovnega stroja se je ponovno zavrtelo in čas je, da razkrijemo nove skrivnosti velikega uma. A pozor, tokrat se nam obeta prav posebna revolucija! Ne le, da se v našem času razvijajo nekateri najmogočnejši preizkusi, ki jih je napovedal za prihodnost, če boste dovolj hitri, vam ga morda uspe privabiti v sedanjost. Kaj je za to potrebno? Razkrivamo v novi sobi pobega, kjer vas čakajo nove, izzivov polne dogodivščine!

Rezerviraj zdaj

SKRIVNOSTA GENERALA MAISTRA


Lahko zmagate poslednjo bitko generala Rudolfa Maistra?

Vstopite v časovni stroj in se vrnite 100 let nazaj v preteklost! Generala Rudolfa Maistra namreč čaka njegova poslednja bitka. Ne glede na to, kako močna je njegova vojska, kako trdna je njegova ljubezen in kako globoke korenine ima njegovo družinsko drevo, zadnje bitke ne bo mogel dobiti brez vaše pomoči. V 60 minutah bodo na dan privrele vse skrivnosti, ki so se dolga leta skrivale zakopane globoko v dokumentih sedanjega časa. Vam bo do rešitve pomagala njegova bogata knjižna zbirka? Morda pa vam bodo njegovo pravo zgodbo razkrili vojaški ostanki? Pa se vam bo uspelo pravočasno vrniti v današnji čas?

Rezerviraj zdaj

ZAKLETA GROFICA VERONIKA


Rešite grofico Veroniko pred večnim urokom!

Mesto je v težavah. Zlobna grofica Veronika, ki je živela na kamniškem Malem gradu nad starim delom mesta, zakleta leži pokopana pod skalovjem. Spremenjena v pol žensko – pol kačo čaka na tistega, ki jo bo odrešil in jo ponovno spremenil v žensko. S tem pa bo postala dobra in pomagala meščanom, da obnovijo stari del mesta, da zaživi v svoji polnosti. Vaša naloga je, da preidete številne prepreke, ki vas čakajo na popotovanju skozi čas kamniške Veronike, da razpredete mreže in razrešite ukane, ki so jih postavili stari meščani z željo, da se ne bi nikdar zbudila. Vam jo bo uspelo rešiti, še preden za vedno postane kača?

Rezerviraj zdaj

UGRABITEV V ŠPORTNEM PARKU


Ugrabitev v športnem parku je nova soba pobega, kjer boste odkrivali tančice skrivnostnega zločina ...

in iskali odgovore na vprašanja: S katerim športom se je ukvarjal ugrabljeni? Kaj je bil razlog za njegovo ugrabitev? Kakšne so zahteve ugrabiteljev? Kdo so zločinci, ki so sredi športnega parka v Domžalah storili športni zločin? Pomagajte detektivom rešiti skrivnostno ugrabitev, preden se ta spremeni v umor!

Rezerviraj zdaj

Escape room ali soba pobega


Escape room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru računalniških igric), ki je postavljena v realen čas in prostor. Nahajate se v zaklenjeni sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poiščete ključe in pridete ven iz sobe. Mi smo poskrbeli, da vam v sobi ne bo dolgčas, saj boste to uro dobro porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda smo poskrbeli tudi za to, da vas bomo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje »zataknilo« bomo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.

Cenik:

2 osebi = 50 evrov

3-5 oseb = 60 evrov

6 oseb = 70 evrov

7 oseb = 85 evrov

8 oseb = 110 evrov (samo v sobi pobega v Domžalah)Ste sami? V paru, z dvema, tremi ali celo štirimi prijatelji? Vabljeni v našo družbo.

Nahajamo se v Ljubljani, Domžalah in Kamniku: v Domžalah le 2 minuti od izvoza iz avtoceste za Domžale (v Športnem parku Domžale, nasproti Mercator centra) se boste pripeljali do Energy escape rooma - energetske sob za pobeg, ki vam zagotavljata eno uro zabave in vsaj še nekaj ur razburljivega razpravljanja o pustolovščini, ki ste jo doživeli. V Kamniku se nahajamo v starem delu mesta, tik pod Malim gradom, na Šutni, kjer sta nastajali obe legendi, ki ju boste razkrivali v sobi pobega. V Ljubljani pa smo Vrnitev Nikole Tesla napovedali na Tržaški 2, poleg Tobačne, kjer vas že čakajo ... preverite sami!

In še več - lahko se podate na dvojno avanturo ter z eno skupino v eni in drugo skupino v drugi sobi tekmujete kdo bo hitrejši!